Pon-Pet: 8:00 - 16:00 Koroška cesta 61A, 2360 Radlje ob Dravi

Aktualni programi praktičnega usposabljanja

Zavod RS za zaposlovanje omogoča praktično usposabljanje kandidatov in delno povračilo stroškov njihovega usposabljanja. Kandidate tako lahko spoznate, preizkusite in usposabljate na delovnem mestu, preden se odločite za njihovo zaposlitev.

Nepovratna sredstva lahko pridobite za praktično usposabljanje tistih, ki so prijavljeni med brezposelnimi.

Delovni preizkus

Želite preizkusiti kandidate na delovnem mestu, preden se odločite glede njihove zaposlitve? Ravno to vam omogoča delovni preizkus, za katerega vam lahko povrnemo upravičene stroške. Spoznajte bodoče sodelavce in preizkusite njihova znanja, veščine in spretnosti v delovnem okolju.

Usposabljanje na delovnem mestu – mladi

Želite spoznati in usposobiti mlade za konkretno delo, preden se odločite glede njihove zaposlitve? Ravno to vam omogoča usposabljanje na delovnem mestu, za katerega vam povrnemo upravičene stroške. Usposabljate lahko mlajše od 30 let, ki so prijavljeni v evidenci brezposlenih.

Usposabljanje na delovnem mestu 

Želite na delovnem mestu usposabljali brezposelne iz ciljnih skupin? Program vam omogoča spoznavanje in usposabljanje kandidatov za konkretno delo in povračilo upravičenih stroškov njihovega usposabljanja. Vse to, še preden se odločite glede njihove zaposlitve.

Učne delavnice

Ste zaposlitveni center ali imate status socialnega ali invalidskega podjetja? Program vam omogoča spoznavanje in praktično usposabljanje kandidatov za konkretno delo in povračilo upravičenih stroškov njihovega usposabljanja. Vse to, še preden se odločite glede njihove zaposlitve.

Usposabljanje na delovnem mestu za osebe z mednarodno zaščito in tujce

Želite na delovnem mestu usposabljali brezposelne osebe z mednarodno zaščito? Ali dolgotrajno brezposelnega tujca brez delovnih izkušenj in znanja slovenskega jezika, prejemnika denarne socialne pomoči? Program vam omogoča spoznavanje in usposabljanje kandidatov za konkretno delo in povračilo upravičenih stroškov njihovega usposabljanja.

Sorodni članki