Pon-Pet: 8:00 - 16:00 Koroška cesta 61A, 2360 Radlje ob Dravi
Naša zgodba

O podjetju

MK FINANCE

Vizija podjetja

Naša VIZIJA je biti SKRBNIK za podjetja in kmetije, ki želijo s pomočjo nepovratnih sredstev, pravimi poslovnimi in računovodskimi rešitvami, razvijati svojo dejavnost in uresničiti lastno vizijo. Z edinstveno in celovito storitvijo bomo prispevali k  boljšemu gospodarjenju in lažjemu doseganju poslovnih ciljev vsakega podjetja in kmetije, ki se bo odločila za sodelovanje s podjetjem MK finance.

MK finance - vizija podjetja

Ključ do uspeha je osredotočenost na stvari, ki si jih želimo in ne na tiste, ki se jih bojimo.

Brian TracyAvtor, motivacijski govorec
MK FINANCE

Naše poslanstvo

Naše POSLANSTVO je pomoč podjetjem in kmetijam pri črpanju evropskih in državnih sredstev v okviru Programa razvoja podeželja, Slovenskega regionalno razvojnega sklada, Slovenskega podjetniškega sklada in drugih institucij. Pomoč se nanaša na informiranje o ponujenih priložnostih, izdelavo razpisne dokumentacije, ki je potrebna za prijavo na razpis za pridobitev nepovratnih sredstev in ponudbi računovodskih storitev ter podjetniškega svetovanja za učinkovitejše gospodarjenje kmetij in podjetij. Vse te dejavnosti bodo pripomogle k boljšemu razvoju kmetijstva, podjetništva  in podeželja v Sloveniji.

Kompetence

poslovno svetovanje100%
knjigovodstvo90%
projekti95%
poslovni načrti90%
davčno svetovanje95%

Zgodovina podjetja

Naša poslovna pot se je pričela leta 2008 ob začetku izvajanja finančne perspektive 2007-2013.  Takrat smo se usmerili predvsem na razpise v okviru Programa razvoja podeželja in več kmetijam in podjetjem pomagali pridobiti sredstva v okviru objavljenih javnih razpisih. Hkrati smo razvijali tudi računovodske storitve in pridobili zaupanje odjemalcev iz celotne Slovenije. Posebej nas veseli, da smo obdržali in še naprej razvijamo dolgoročna poslovna sodelovanja. Svoje znanje smo delili tudi na podjetniških delavnicah in sodelovali na različnih dogodkih.

V naslednjih letih smo uspešno pridobivali nepovratna sredstva in ugodne posojilne vire tudi prek Slovenskega podjetniškega sklada in Slovenskega regionalno razvojnega sklada.

Opravljamo računovodske storitve za podjetja, kmetije in društva. Ob tem sledimo digitalizaciji poslovanja z ustrezno programsko podporo, ki omogoča visoko zadovoljstvo naših partnerjev. V svojem delovanju vedno iščemo najboljšo možno rešitev za našo stranko.

Svojo dejavnost bomo še naprej krepili na področjih, kjer smo najmočnejši – torej na iskanju poslovnih rešitev in podporo pri njeni realizaciji.

01

0+

Let poslovanja

02

0

odobrenih projektov

03

0 mio €

ugodnih posojil

04

0 mio €

nepovratnih sredstev

Pogovorimo se, kako lahko VAM pomagamo izboljšati vaš posel!

Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelava spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelava spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.